Ondersteuning schoolbesturen

Schoolbesturen zijn vanaf 1 januari 2015 verantwoordelijk voor de gebouwen en terreinen. Aangezien het belangrijk is dat een school in een goede, schone en veilige staat dient te zijn voor het geven van goed onderwijs kan Bovitas een belangrijke ondersteuning bieden.  Een advies op maat voor uw organisatie is hierin van belang om juiste keuzes te kunnen maken. Ook bieden wij ondersteuning in het opstellen van integrale huisvestingsplannen (IHP’s). Daarnaast adviseert Bovitas op welke wijze een gebouw verduurzaamd en toekomstbestendig gemaakt kan worden.

Ook de communicatie met gemeente, het binnenhalen van subsidies etc. zijn onderdelen welke opgepakt kunnen worden. Door samenwerking en een juiste advisering kunnen grote voordelen behaald worden.

Kennis making

Bij ons begint de kennismaking met het goed in kaart brengen van uw wensen en behoeften. Belangrijk is het om u als opdrachtgever het gevoel te geven van vertrouwen.

Huisvestingsplan

Om een goed advies te kunnen geven voor de komende jaren dient het gebouw geïnspecteerd te worden. Er zal een conditiemeting conform (NEN2767) gehanteerd te worden. Hiermee helpen we het bestuur om onderbouwd te sturen op onderhoud.

Uitvoering

Wij zullen uitvoering geven aan de geplande werkzaamheden die begroot zijn vanuit de meerjarenonderhoudsbegroting. De werkzaamheden op het gebied van grootonderhoud, uitbreiding, nieuwbouw of verbouw kan worden begeleid.

Beheer

Het is belangrijk om uw vastgoed in een optimale staat van onderhoud te houden. Door tijdig de juiste maatregelen te treffen voor de verschillende onderhoudsdiciplines.

Sint Margarethagilde 13 | 8253 KK Dronten
Ma - Vrij: 8:00-17:00
Copyright © 2022