De efficiency van één aanspreekpunt, inlevingsvermogen en een hoge mate van flexibiliteit

Met de vestiging in het midden van het land is Bovitas flexibel inzetbaar en kan er snel gereageerd worden op de vraag van de klant. Bovitas is in staat om een project volledig van initiatieffase tot en met nazorg voor u uit te voeren. Alle fases binnen een project zijn in handen van één adviseur, het voordeel is dat de communicatie via één aanspreekpunt verloopt. Het resultaat binnen een project zal hierdoor verbeteren, en het project zal efficiënter, goedkoper, en met minder risico tot stand komen.

Bovitas adviseert vanuit een maatschappelijke betrokkenheid door een bijdrage te leveren aan het realiseren van een duurzame woon- en leefomgeving. Het grote inlevingsvermogen in de doelstellingen en de hoge mate van flexibiliteit worden door veel van onze opdrachtgevers gezien als één van de grote voordelen van zaken doen met Bovitas.

Onze visie

De gebruiker staat centraal in ons denken. Onze aanpak kenmerkt zich door planmatig en doelgericht te werken. Binnen onze visie worden projecten van onze opdrachtgevers benaderd vanuit traditionele standpunten. Getracht wordt echter om vanuit een ander perspectief de projecten creatief en praktisch aan te pakken. Dit kan leiden tot andere inzichten en tot een beter eindresultaat.

Onze visie is verweven in het logo van Bovitas. Een beeldmerk met in de kern een kubus in perspectief. Deze kubus verbeeld het vastgoed en de opdrachtgever die centraal staat. Daaromheen de drie kerndiensten van Bovitas: advies, beheer en onderhoud, verbeeld in een V-vorm (zoals het vinkje voor de betekenis 'okay').

Sint Margarethagilde 13 | 8253 KK Dronten
Ma - Vrij: 8:00-17:00
Copyright © 2022